Stair House

Bygherre | Client: Mrs B
År | Year: 2009
  • Dansk

    Projektet er en komplet modernisering af et lille 2 etagers fiskerhus fra 1910, beliggende i Tisvildeleje, Nordsjælland. Huset ligger med udsigt over fiskerlejet og Kattegat. Husets ydre arkitektur skulle bevares i projektet pga lokale restriktioner, så projektets arkitektoniske fokus ligger på at tilføre lys og rumlighed til det indre. Dette opnås ved at åbne huset med et trapperum med ovenlys og introducere en skulpturel trappe, der samtidig fungerer som siddemøbel og ruminddeling.
  • English

    The project represents a complete refurbishment of an old 2-storey fisherman´s cottage situated on a beautiful plot overviewing and old fisherman´s village and the sea. The exterior architecture had to be more or less recreated due to local restrictions, thus the project focuses on adding light and spatiality to the interior. This is done by introducing a sculptural staircase that opens up a view to the sky and creates a spatial connection between the 2 floors.
  • Facts

Alle projekter | All projects