Randbøllen Fritidshjem

Bygherre | Client: Københavns Ejendomme
  • Dansk

    Programmet beskrev en udvidelse, der skulle indpasses uden at reducere institutionens friareal for meget. Løsningen blev at placere tilbygningen hævet over terræn og indpasse nye skurfaciliteter under bygningen. Herved bibeholdes og opgraderes udearealet, samtidig med at bygningen danner overdækkede arealer i børnehøjde.

    Den nye bygning føjer sig til den eksisterende, så den daglige brug opleves som et sammenhængende rumligt forløb.

    Facaden er beklædt med trælister, der danner et sammenhængende skulpturelt volumen.

  • English

    An addition to a daycare centre. The building is elevated to reduce the footprint on the playground, creating intimate covered spaces.
  • Facts

    Area: 130 m2, bygherre: Københavns Ejendomme, Ingeniør: Okholm Rådgivende Ingeniører

Alle projekter | All projects