Blog Post

21
JUN
2014

De fleste ateister jeg kjenner

Jaanold u

Folk trekker lokaler for å bygge opp til en konklusjon, som du har gjort. Når noen deler av lokalene er tvilsomme, vil skeptiske mennesker stille spørsmål til disse lokalene og be om klarhet. Dårlige lokaler fører til dårlige konklusjoner. Å ta problem med en premiss eller en konklusjon er ikke en strawman. Jeg tok problemet canada goose salg med premiss 2, og tilbød mitt innspill på det. Jeg skjønner at jeg kan være feil, derfor ba jeg deg om et eksempel. Når jeg ber om et canada goose outlet norge eksempel, sier ‘Du gjør det nå’ uten canada goose jakke å forklare hvordan jeg gjør akkurat det som nå ikke canada goose jakke oslo hjelper noen. Hvis du vil at jeg skal forstå problemet ditt, må du prøve å forklare det, ikke bare avvise poenget mitt. 1 poenglagt 6 timer siden I mitt eksempel var trinn 2 et argument for mulig tolkning av et vers. Du nektet kategorisk sin sannhet basert på ubestridte lokaler. Ja, det gjorde jeg. Først ga du et konkret eksempel, så den uverdige premissen var en antagelse om et ubestemt krav. For canada goose norge forhandler det andre tror jeg ikke du plager å gjøre et krav om din religion hvis det ikke var noe spesifikt for din religion. Med andre ord, ville du ikke gjøre et verdslig krav, fordi canada goose i norge det ville være poenget. Så jeg canada goose norge nettbutikk må anta at du refererer til noen canada goose billig overnaturlige eller ellers ekstraordinære krav. Så ja, basert på at jeg kategorisk avviste den. Fordi ingenting overnaturlig har blitt bekreftet. Og hvordan ville vi selv undersøke et overnaturlig krav. Det unfalsifiable.This er problemet med vage generalizations.Jaanold1 pointsubmitted for 1 dag sidenBy the way, jeg leste litt av den linken du sendte meg, og alt som er er noen som prøver å flytte bevisbyrden ved å skape en strawman fallacy. Det er en dobbel feil. Se, det skifter bevisbyrden fordi artikkelen argumenterer for at folk som kaller canada goose norge nettbutikk ekte seg ateister, faktisk må tro at det ikke er guder. Dermed tar på seg bevisbyrden. Men strawman her er at dette egentlig ikke er hva disse ateistene tror. Så, i tillegg til at du er av emnet, er din store ikke noe mer at noen teist med sin lenestolsfilosofi prøver å argumentere for en posisjon som ikke eksisterer i et falskt forsøk på å skifte Bevisbyrden. Uansett hva en person kaller seg, har de som tror at en gud har bevisbyrden. Og de som ikke har tro på at en gud eksisterer, har ingen bevisbyrde. Men hvis du vil at jeg skal ta på seg en bevisbyrde, går jeg videre og hevder at yahweh / jesus ikke eksisterer. Og mitt bevis er at klassisk fravær av bevis er bevis på fravær. Se, dette virker hvis du forventer å finne bevis, og med all den skitten som din gud har blitt sagt å gjøre, burde det være all slags bevis, men det er ingen global oversvømmelse, skapelsen er en dum historie, noen fyr kom tilbake til livet etter tre dager med døden, har bønner blitt studert og er like effektive som sjanse. Maria var mer sannsynlig å ha en affære. Etc.Hvordan for usammenhengende canada goose importør norge setninger? Jumala1 poenglagt 3 dager sidenAtheist betyr ikke ‘ikke teoretisk’ på samme måte som amoral betyr ikke moralsk. Det er en annen taktikk oppfunnet av ateister å være så inkluderende som mulig. Babyer er ateister og heller ikke agnostikere, selv om de heller ikke er teister. ‘Ateist’ betydde alltid noen som tror på Gud på samme måte som teorien betyr noen som tror på Gud. Det er før ateistene begynte å bruke det annerledes og canada goose dunjakke kalte seg ‘agnostiske ateister’ og bruke canada goose outlet det gnostiske agnostiske / teistiske ateistspektromediagrammet som helt slår ut egnede agnostikere og utgir at vi sitter på gjerdet et canada-goose-jakker sted på (0,0) som ikke kunne vær videre fra sannheten. Jeg tror ikke du bør slutte å kalle deg en ateist hvis du bryr deg dypt om den ‘ikke troende’ delen. Jeg vil imidlertid ikke si ‘Jeg tror ikke på Gud’. Eller ‘Jeg tror ikke at ingen guder eksisterer’. Tro går ikke inn i det, på samme måte som jeg tror at jeg tror at navnet ditt er John, eller jeg tror ikke at navnet ditt er John.Atheist betyr ikke ‘ikke teist’ på samme måte som amoral betyr ikke moralsk. Det er en annen taktikk oppfunnet av ateister for å være så inkluderende som mulig. Prøv meg feil. Jeg tror at ingen guder eksisterer, og jeg kaller meg en ateist fordi jeg ikke er en teist. Hvorfor ville du måtte presse din foretrukne definisjon av hva noen kaller seg. De fleste ateister jeg kjenner, har en lignende tro som meg og kaller seg selv ateister. Så flertallet av folk som bruker etiketten ateist gjør det galt? Ingen sann skuespiller? Hvis du er ateist, må du i det minste følge den nåværende dogmen om en ‘mangel på tro’ hos en gud eller gud. En ateist kan i det minste bare tro at det canada goose norge er en sjanse for at en gud eller gud eksisterer (men tror det) og krever bevis før han noen gang ville forandre seg om at det var gud eller gud. Hvis det ikke bestemmer posisjonen din minst en gang, så er du ikke egentlig en ateist, etter min mening. Bare ikke å tro på en gud eller gud, er det ikke nok å kalle noen en ateist. Babyer og andre som ennå ikke har hørt om gudsbegrepet, er ikke ateister, og heller ikke agnostikere.

canada goose victoria parka

canada goose dame

canada goose jakker dame

canada goose salg

canada goose trillium

canada goose jakke

canada goose norge

canada goose herre

canada goose jakke dame

canada goose outlet

canada goose victoria

canada goose

canada goose jakke herre

canada goose jakker herre.

by :
comment : 0
About the Author

Leave a Reply

*